Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Swedish Microwave AB  Toyota Material Handling >>

TitanXUlf TidermanRoxtorpsgatan 13, 581 11Linköping+46 (0)13 36 90 50-ulf.tiderman@titanx.comwww.titanx.com/the-company.aspx
Vi vill ha dig

Guldkorn


Xceeding customers Xpectations

TitanX Engine Cooling AB är en världsomfattande leverantör av medel- och tunga dieselmotorkylarlösningar som levereras till globala kommersiella fordonstillverkare (OEM) som VOLVO, Scania, Daimler, Iveco och Navistar. Med produktionsenheter i Mjällby och Linköping i Sverige och Jamestown i New York, USA, har TitanX positionerat sig som en preferensleverantör av värmeväxlare till den kommersiella tunga fordonsindustrin. Företagets engagemang för snabb teknisk utveckling och nära samarbete med sina kunder stödjer dem att möta nya krav på reducerade utsläpp och förbättrad bränsleeffektivitet. Genom teknisk utveckling och avancerad ingenjörsvetenskap, strävar TitanX mot att överträffa sina kunders förväntningar (Xceed Xpectations). Företaget omsätter 1,8 miljarder SEK och har närmare 1 000 anställda i världen, av vilka 175 anställda arbetar i Linköping. Huvudkontoret finns i Göteborg.

Framtid

TitanX:s långsiktiga vision är att bli den största leverantören av kylarteknologi till kommersiella fordon med global närvaro. För närvarande satsar företaget på att bredda den industriella närvaron genom att expandera verksamhet till Brasilien och Kina.

Karriär

På TitanX har man identifierat att kompetenta anställda levererar den bästa produkten till kunder runtom i världen och att personalen är grunden till företagets framgång. Därför fokuseras på att rekrytera duktiga medarbetare och ge dem rätt verktyg och utbildning så att de kan utvecklas i sitt yrke. Företaget erbjuder karriärer inom ingenjörsvetenskap och andra tekniska yrken, men även examensarbeten och praktikmöjligheter för universitets- och högskolestuderande.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ