Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Motala Verkstad  Ödeshögs Mekaniska >>

Nordenbergs MekaniskaKecke NordenbergBox 181, 601 03Norrköping011-190450

kecke@nordenbergs.sewww.nordenbergs.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Specialisten på skärande bearbetning

Nordenbergs Mekaniska Verkstad har nischat in sig på skärande bearbetning i moderna maskiner. Företaget håller sin maskinpark i den tekniska framkanten och satsar även på större maskiner än vad som är vanligt på marknaden. I moderna lokaler och med högkompetent personal bearbetar man ofta större detaljer än vad andra verkstäder klarar av. Kunder som uppskattar Nordenbergs är bl.a. Siemens, Bombardier och Sandvik. Verksamheten har funnits i familjen sedan starten 1952, hela tiden i Norrköping. Omsättningen är drygt 32 miljoner, exportandelen 40 % och antalet anställda runt 15 personer.

Framtid

Företagets strategi har alltid varit att bli riktigt bra på det man väljer att göra. Man satsar långsiktigt, på kontinuitet och att visa vad man går för, både vad gäller kundrelationer och personal. De tre största kunderna stod för 75 % av omsättningen för tio år sedan och det ser likadant ut idag. Nordenbergs är trogen sin strategi och planen är att fortsätta utveckla kundrelationer, maskinpark och personal för att behålla sin position.

Karriär

Nordenbergs Mekaniska Verkstad har väldigt låg personalomsättning till följd av bl.a. en mycket bra arbetsmiljö med luftkonditionerade lokaler, bra belysning och ljudabsorberande golv. Tjänstemannasidan är slimmad och CNC-operatörerna har stort eget ansvar, även mot kunderna. Framtida rekryteringar kommer att ske inom kollektivsidan med operatörer med CNC-kompetens.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ