Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Fergas  Fiskeby Board >>

Finspångs FinmekaniskaHans KarlströmBox 2007, 612 02Finspång0122-393 86070-635 84 49hans.karlstrom@finspangs-finmek.sewww.finspangs-finmek.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Modern och omtyckt underleverantör sedan 1954

Finspångs finmekaniska arbetar med långa kundrelationer. Med komplett erbjudande inom bearbetning, svets och montering blir man vald om och om igen. Företaget är känt för att hantera höga krav och erbjuda hög kvalitet i produkter och leveranser. Man arbetar nationellt med stora kunder som Emhart, Siemens, Tetrapak och AlfaLaval. Omsättningen är ca 50 miljoner kronor och antalet anställda ca 40 personer.

Framtid

Under en femårsperiod mellan 2003 och 2008 satsade man kraftigt och investerade i lokaler, maskiner och personal, vilket resulterade i en fördubbling av omsättningen. Nu börjar man bli trångbodd igen och planerar att växa ytterligare. Trots de stora framgångarna är inte tillväxten i sig själv ett mål. Det viktigaste målet är att hela tiden bli lite bättre och få ännu nöjdare kunder.

Karriär

Inom företaget finns alltid behov av kvalificerade CNC-operatörer. På Finspångs finmekaniska har operatörerna ett stort ansvar och har även produktionstekniska arbetsuppgifter som metodutveckling och programmering. Behov finns av både erfarna operatörer och operatörer under utbildning. Man erbjuder praktikplatser som ofta leder till ”första jobbet” och därefter intern utveckling och utbildning för de som vill satsa på företaget. Här finns även behov av tjänstemän, produktionstekniker med CAD/CAM-kunskaper.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ