Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Nordenbergs Mekaniska  PARS Gruppen >>

Ödeshögs MekaniskaKarin ClaessonIndustrig 12, 599 33Ödeshög0144-15677

karin@omek.orgwww.omek.org
Vi vill ha dig

Guldkorn


Flexibel legotillverkare för prototyp eller volym

Ödeshögs Mekaniska är en komplett partner inom legotillverkning för små och stora kunder. Företaget är speciellt uppskattade för sin flexibilitet, oavsett om det gäller prototyp- eller volymtillverkning. Man erbjuder all typ av bearbetning i svartplåt, från laserskärning till robotsvetsning och montering. Ödeshögs Mekaniska arbetar främst regionalt men har även kunder i Stockholm och Göteborg, ingen exportverksamhet. Femtio anställda omsätter ca 62 miljoner kr.

Framtid

Investeringar i både anställda och maskinparken fortsätter. Kontinuerliga satsningar görs inom internutbildningar och kompetensutveckling. Arbetet med Toyota Production System fortsätter och leder till kontinuerliga förbättringar. Marknadsföringen fortsätter regionalt med siktet inne på att skaffa fler kunder med liknande behov som befintliga kunder. Man håller fast vid sin nisch.

Karriär

Ödeshögs Mekaniska är ett ansvarsfullt och tryggt företag som satsar på att utveckla sina fast anställda. Interna utbildningsprogram och handledning för kompetensutveckling ger möjligheter till personlig utveckling internt. Företaget har en gynnsam medelålder men ser en del pensionsavgångar inom de närmaste åren som ger öppningar för duktiga verktygsmakare. Man samarbetar med Industriprogrammet och Teknik College.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ