Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Toyota Material Handling

WahlquistHenrik SjöstedtBox 1065,581 10Linköping013-25 24 000703-296149henrik.sjostedt@wahlquist.sewww.wahlquist.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


När avancerade detaljer och montage är en viktig del av din helhet

Wahlqvists Verkstäder är underleverantör till verkstadsindustrin och tillverkar avancerade maskindetaljer och maskinsystem. I en modern maskinpark görs allt från maskinbearbetning till svetsning och montering. Montering av komplicerade enheter kräver hög teknisk kompetens – något som det finns gott om hos Wahlquists Verkstäder. Företaget monterar inom mekanik, finmekanik, pneumatik, hydraulik, elmontage och styrsystem. Tack vare kundernas stora krav har Wahlquists Verkstäder utvecklats till en av Sveriges mest avancerade underleverantörer. Många av kunderna är mycket stora inom sina segment och aktiva över hela världen. Företaget omsätter ca 230 MSEK och har 185 anställda. Huvudkontoret ligger i Linköping, verkstäder finns även i Ödeshög, Eskilstuna och i Tallinn, Estland.

Framtid

Framtiden ser mycket ljus ut och företaget har en aggressiv plan för att utvecklas vidare in i framtiden. Ett flertal större maskininvesteringar ligger planerade 2011 för att möta kundernas ökade behov. Det satsas även stort på kompetensutveckling både genom utbildning och genom rekryteringar.

Karriär

Organisationen förstärks kontinuerligt och det finns, och kommer att finnas, behov av både tjänstemän och produktionspersonal. Wahlquists Verkstäder har flera kunder som har mycket avancerade produkter, därför är hög kompetens hos medarbetarna en förutsättning för fortsatt framgång.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ