Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< SKF Lubrication Competence Center  Swedish Microwave AB >>

SwedexHåkan PihlHallevadsg 18, 595 35Mjölby0142-189520703-437078hakan@swedex.comwww.swedex.com
Vi vill ha dig

Guldkorn


Kvalitetsklingor för de flesta material

Swedex i Mjölby arbetar på en global marknad. Med lång erfarenhet och stor specialkompetens tillverkas sågklingor med minimala toleranser och hög kvalitet för sågning i såväl trä som stål, aluminium och plast. Produktionen består av CNC-styrd laserskärning, bearbetning och högteknologisk lödning. Swedex styrka är sortimentsbredden (70 000 artiklar i färdiglager) och leveranssnabbheten, med bl.a. expresstillverkning inom 48 h. Företaget omsätter c:a 50 miljoner kr och har 45 anställda.

Framtid

Swedex arbetar på en mogen världsmarknad där tillväxten består i att utveckla och lansera nya produkter samt att ta marknadsandelar på nya marknader. Speciella satsningar görs i öststaterna med fokus på Ryssland, som man bearbetar med egen exportsäljare. Exportandelen är 50 %.

Karriär

Företaget står inför ett generationsskifte inom de närmaste 5 åren. Prioriterade rekryteringar är inom kvalificerad lödning. Generellt har man behov av CNC-kompetens, men för personer med rätt inställning finns möjlighet att utvecklas genom internutbildningar inom flera områden. Swedex ingår i Garpco-koncernen, vilket också ger möjligheter att utvecklas inom koncernen.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ