Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Motala Hissar  Motala Verkstad >>

Motala TrainLars-Göran OlssonBox 950Motala0141-25 98 440760-50 26 60lars-goran.olsson@motalatrain.sewww.motalatrain.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Reparationer, underhåll och ombyggnader av järnvägsfordon

Inom Motala Train arbetar ingenjörer och tekniker väldigt nära varandra, vilket gör utveckling och problemlösning ovanligt enkel. Företaget är bra på att hitta enkla och effektiva lösningar i samarbete med sina kunder. För kunder med behov av snabba, kompetenta och kostnadseffektiva verkstadsresurser för sina tåg, är Motala Train inte bara svaret, utan själva lösningen. Åtaganden kan innefatta ombyggnader av hela passagerarmiljöer, från konceptframtagning till färdig produkt; allt från design och materialval till införande av ny teknik, inklusive nödvändiga godkännanden hos berörda myndigheter. Krockskador och boggierenoveringar är några av specialiteterna, företagets svetsexperter klarar alla förekommande material i tåg.

Framtid

Järnvägsbranschen är en bransch i stark utveckling där Motala Train med sina nya ägare planerar för fortsatt expansion och utveckling av nya underhållsprodukter. Vi har starka kundsignaler som stöd för vår expansion och ser fram emot både organisk tillväxt och tillväxt via förvärv.

Karriär

Den planerade expansionen och den befintliga åldersstrukturen bland personalen leder till ökat rekryteringsbehov. Teknikutvecklingen och den ökade datoriseringen inom järnvägsfordon kräver välutbildad personal. Eftersökta kompetenser är t.ex. felsökare inom produktionen, med lämpliga utbildningar inom styr- och reglerteknik. Företaget har även behov av kvalificerade tekniker, oftast med civilingenjörsexamen.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ