Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< ionbond  Motala Train >>

Motala HissarAri NieminenBox 4029, 591 04Motala

070-3798750ari.nieminen@motalahissar.sewww.motalahissar.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Vår idé: Stor inuti, liten på utsidan

Motala Hissar har hittat sin nisch i att bygga kompakta hissar till befintliga byggnader. Filosofin bygger på att bäst utnyttja befintligt utrymme, störst invändigt – minst utvändigt! Sjuttio procent går på export, största marknader är Tyskland och England. Omsättning 170 miljoner kr, 52 anställda. Företaget är en del av KONE.

Framtid

Motala Hissar ser framför sig en stadig och långsiktig tillväxt, de senaste 7–8 årens utveckling kommer att fortsätta. Marknaden växer tack vare ökade och strängare (lag-)krav på tillgänglighet i samhället, såväl i bostäder som i offentliga lokaler och butiker. Man ska fortsätta att utveckla marknadens mest kompakta hissar och Motala Hissar förväntar sig att deras tillväxt följer den stadiga utvecklingen av marknaden.

Karriär

2011 är det aktuellt med rekrytering av teknisk support. Trettiofem personer arbetar inom produktion, resterande sjutton inom utveckling, marknadsföring och produktionsplanering. Rekrytering sker med 1–2 personer inom produktion och 1–2 personer inom övriga avdelningar per år, stadigt och långsiktigt precis som marknadsutvecklingen.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ