Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Holmen Paper  ionbond >>

HolmsWiggo ErikssonBox 924, 591 29Motala0141-22 41 170702-20 22 47wiggo.eriksson@holms.comwww.holms.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Specialisten på frontmonterade redskap för sopning och snöröjning

Med genomtänkta lösningar, öga för detaljer och noggrannhet i produktionen bygger Holms marknadsledande produkter av högsta kvalitet. Holms Industri AB grundades 1927 och är ett familjeföretag i tredje generationen. Företaget omsätter 105 miljoner (2010) och har 50 anställda. Holms har egen produktutveckling, med bl.a. 3D CAD, testlab, hållfasthetssimuleringar och en patentportfölj som kontinuerligt växer. Huvudkontor och produktion finns i Motala och man har eget säljbolag i USA.

Framtid

Nya patentsökningar pågår och nya spännande produkter är på väg. Holms räknar med 20 % årlig tillväxt av omsättningen. Exportandelen är cirka 60 % och man växer kraftigt internationellt, främst i Ryssland, USA och Norge.

Karriär

Företaget står inför en generationsväxling, 20 % av personalen är över 60 år. Nyanställningar kommer att göras inom såväl produktion och administration som säljfunktionen. Där finns behov inom bl.a. avancerad svetsning och man har lärlingsprogram. Holms jobbar med LEAN-modellen och söker kreativa människor med kunskap och vilja att hjälpa till att förändra ­– att vara delaktiga i företagets utveckling.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ