Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Hogstad Aluminium  Holms >>

Holmen PaperPia AnderssonBraviken Paper Mill, 601 88Norrköping011-236516

pia.andersson@holmenpaper.comwww.holmen.com
Vi vill ha dig

Guldkorn


Delar du vår passion?

Mycket har förändrats sedan Holmen Paper startade för 400 år sedan. Hantverk har blivit high-tech, men en sak består: vår passion för papper. Bravikens Pappersbruk utanför Norrköping skeppar tryckpapper till kunder över hela världen. Braviken har cirka 600 medarbetare och omsätter årligen 3,5 miljarder kronor. Holmen har ytterligare två anläggningar för papperstillverkning i Hallstavik utanför Norrtälje och i Madrid. Möjligheterna till professionell utveckling i koncernen är stora.

Framtid

Holmen Paper driver branschens utveckling mot alltmer specialiserade produkter och vi är mitt uppe i en spännande omställningsfas där vi vågar tänka nytt och utmana konventionella branschuppfattningar. Tryckpapper har en självklar plats i framtidens mediemix, inte minst via sina unika miljöegenskaper och förmåga att kommunicera image och känsla.

Karriär

Majoriteten av tjänsterna vid Bravikens Pappersbruk kräver någon form av teknisk utbildning. Praktik, sommarjobb, examensarbeten och Holmen-koncernens populära traineeprogram är vanliga vägar in i företaget. Arbetet präglas av högt tekniskt kunnande, professionalism och engagemang. Som medarbetare får man snabbt stort ansvar i sitt dagliga arbete och befogenheter att fatta självständiga beslut.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ