Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Fiskeby Board  Hogstad Aluminium >>

HallinsChrister HallinBox 24, 599 21Ödeshög

0733-659501christer.hallin@hallins.comwww.hallins.com
Vi vill ha dig

Guldkorn


Modernt industriföretag med visioner

Hallins är ett välkänt namn hos restaurang, storkök och legokunder. Man har utvecklat produktionsmetoder och produkter i snart 90 år. Hallins har ett brett sortiment inom lyftvagnar och mattransportvagnar för rationell och effektiv hantering av både kall och varm mat. Som kontraktstillverkare är man känd för gediget hantverk och hög kvalitet. Kunderna är ofta stora aktörer med tuffa krav på hela systemlösningar. Företaget är baserat i Ödeshög, omsätter ca 85 miljoner och har ca 70 anställda.

Framtid

Hallins planerar för kraftig expansion, dels genom ökning av export till nya marknader, men även genom att öka andelen egenutvecklade produkter. Marknaden består till 80 % av en stark hemmamarknad och till 20 % av export. Målsättningen är en årlig tillväxt på 10–15 %. Exportandelen väntas öka.

Karriär

Hallins har under en tid varit inne i en generationsväxling. Kommande rekryteringar fokuserar på yngre personer, gärna även tjejer. Här finns ett brett spektra av tjänster, bl.a. montörer, svetsare, NC-operatörer, produktionstekniker och konstruktörer. Expansionen väntas kräva mer montagepersonal. Rekryteringsbehovet är 3–5 personer inom kollektivsidan per år.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ