Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Ödeshögs Mekaniska  Procell >>

PARS GruppenThomas AxelssonGillbergagatan 7, 582 73Linköping013-10 60 45

thomas.axelsson@pars.sewww.pars.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Kostnadseffektivitet, leveransprecision och idékraft

Parsgruppens koncept baseras på att skapa värde för kunderna genom kostnadseffektivitet, leveransprecision och idékraft inom kvalificerad produktutveckling och avancerad tillverkning i tunn eller tjock plåt. Gruppen består av fyra bolag med lite olika fokus, som tillsammans ger ett komplett erbjudande inom: bearbetning i fleroperationsmaskiner, avancerad svetsning, laserskärning, kantbockning och svetsning i robotar, pulverlackering samt montering. Inom ABL tillverkas även egenkonstruerade redskap till världsledande redskapsbärare. Parsgruppen omsätter 370 miljoner kr på ca 220 anställda. Huvudkontoret finns i Linköping.

Framtid

Företaget är inne i en intensiv fas av investeringar i både ny teknik och nya marknader. Exportandelen kommer att fortsätta växa, men hemmamarknaden kommer även fortsättningsvis vara den dominerande. Parsgruppens devis ”Har du en idé – har vi en till!” står för idékraft och kompetens men även för deras sätt att samarbeta med sina kunder, så att de tillsammans uppnår bättre resultat. En djupare samverkan med kunderna inom olika teknikområden kommer att bli allt viktigare.

Karriär

Parsgruppen förstärks kontinuerligt och de behöver rekrytera både tjänstemän och produktionspersonal. Behoven finns främst inom produktionsteknik, kvalitetsteknik, robot- och manuell svetsning. Företaget erbjuder intern utveckling och utbildning för rätt personer, som vill satsa på företaget.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ