Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Procell  Saab >>

RaschDan SomlinBox 182, 591 22Motala0141 - 23 72 51

dan.somlin@rasch.sewww.rasch.se
Vi vill ha dig

Guldkorn


Ett brett program av luftbehandlingsprodukter

Rasch AB är en av Sveriges modernaste tillverkare som utvecklar och förser marknaden med innovativa ventilationsprodukter. Företaget har 45 anställda och omsätter 74 Mkr. Tillsammans med systerföretagen Bevent Rasch och Rasch Direct utgör bolagen ventilationsdelen i Hydria Invest-koncernen. Rasch har spetskompetens och leder utvecklingen av bl.a. brandspjäll. Anläggningen i Motala har en 9 300 m² stor, toppmodern maskinpark.

Framtid

Rasch ägs av Hydria Invest AB, en investeringsvillig och framsynt koncern. Runt de toppmoderna lokalerna finns ytterligare mark att växa i. Strategin att tillverka mot lager, istället för som tidigare mot kundorder, har effektiviserat produktionen och bäddat för volymtillväxt. Dessutom görs en kraftig satsning på produktutveckling som kontinuerligt genererar nya innovativa produkter. Framtidssatsningen inkluderar även testlabb och moderna produktionsmaskiner.

Karriär

Rasch befinner sig i en utvecklingsfas och satsar stort på konstruktion/utveckling/kundanpassning av ventilationsprodukter. Behovet av ytterligare konstruktörer och produktionsteknisk personal är mycket stort. Här finns möjligheter för drivande högskoleingenjörer med intresse för produktionsteknik och tekniska problemlösningar.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ