Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Rasch  Siemens >>

SaabPatrik Dahl581 88Linköping013-183397

patrik.dahl@saabgroup.comwww.saabgroup.com
Vi vill ha dig

Guldkorn


Together we challenge today to anticipate tomorrow

Inom Saab utvecklar, anpassar och förbättrar man ständigt ny teknik och teknologi för att kunna möta kundernas förändrade behov. Saab förser regeringar, myndigheter och företag över hela världen med produkter, tjänster och lösningar för militärt försvar, civilt flyg och civil säkerhet. Genom att förbättra och förnya tekniska system och lösningar ökas säkerheten i samhället, för medborgare och för dem som arbetar för att upprätthålla säkerheten. Saab bistår även med insikt i hur hotet mot vår trygghet förändras och tar fram nya innovativa lösningar som kan trygga samhället i stort. Saab har cirka 12 500 medarbetare. Försäljningsintäkterna uppgår till cirka 24 miljarder kronor, varav cirka 20 procent är relaterat till forskning och utveckling.

Framtid

Enligt Saab är det är ett grundläggande mänskligt behov och en mänsklig rättighet att känna sig trygg. Genom system och lösningar som ökar säkerheten bidrar Saab till att öka tryggheten för människor, idag och i framtiden.

Karriär

Som ett världsledande högteknologiskt företag har Saab mängder av spännande utmaningar – både här hemma i Sverige och utomlands. Därför söker man nu flera begåvade och drivna medarbetare som vill vara med och utveckla morgondagens lösningar inom försvar, flyg och civil säkerhet. På Saab får du stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i teknikens absoluta framkant.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ