Besök Guldkorn på FaceBook


START
    
SÖKA GULDKORN
    
PÅ GÅNG
    
KARRIÄR OCH FRAMTID
    
KAMPANJ
    
INDUSTRIDAG 2013
    
KONTAKT
    


 
<< Finspångs Finmekaniska  Hallins >>

Fiskeby BoardPia JakobssonBox 1, FiskebyNorrköping011-155966

pia.jakobsson@fiskeby.comwww.fiskeby.com
Vi vill ha dig

Guldkorn


Ledande på hållbara förpackningar

Fiskeby Board är en av Europas ledande tillverkare av förpackningskartong. Mer än en tredjedel av alla svenska kartongförpackningar är tillverkade av Multiboard – Fiskeby Boards eget varumärke. Företaget tillverkar ca 170 000 ton kartong varje år och 80 % av tillverkningen går på export. På Fiskeby finns ca 300 medarbetare och de flesta jobbar på produktionsanläggningen i Norrköping. Fiskebys produkter baseras till 100 % på returfiber, vilket är helt i linje med dagens krav på ett hållbart samhälle. Fiskeby bidrar till ett hållbart samhälle genom att använda återvunnen fiber och förnyelsebar energi. Ambitionen är att bli ledande på hållbara förpackningar.

Framtid

Fiskeby Board har startat en process för att få myndigheternas tillstånd att öka produktionsvolymen. Produktionstaket är nått och företaget står redo att öka produktionsvolymen från 170 000 ton till 200 000 ton kartong per år. Fiskebys produktutveckling är bl.a. inriktat på nya materialkombinationer.

Karriär

På Fiskeby finns tekniskt kvalificerade arbetsuppgifter kombinerat med långsiktigt förnyelsebara produkter. Där finns ett kontinuerligt behov av personal från industriprogram, teknikcollege eller universitet och högskola. Företaget välkomnar välutbildade och engagerade personer som vill satsa på en framtid med Fiskeby. Genom engagemang, ansvar och samarbete finns möjligheter att växa internt till ledare eller specialist.
 
  Logga in

GULDKORN I SVENSK INDUSTRI   |  SKOTT&CO REKLAMBYRÅ   |  HAMRÉN MEDIA WEBBYRÅ